Povestea noastră
înrudirea & creativitatea

Creativitatea studioului BOLD Web Design are două nume. Corneliu și Iulian, o echipă formată dintr-un dezvoltator front-end și un dezvoltator full-stack, care întâmplător sau nu sunt și frați gemeni.
Născuți in anii ”80, am descoperit ”puterea” calculatorului (atât cât putea livra atunci un Pentium I) pe la mijlocul anilor ”90 și repede am devenit pasionați de el.
În liceu am urmat împreună specializarea informatică / calculatoare, în timp ce facultatea ne-a dus pe drumuri diferite.
În cazul meu am urmat Facultatea de Drept, în timp ce fratele meu Iulian și-a urmat pasiunea pentru calculatoare.
Acum ceva timp am decis să punem bazele studioului BOLD Web Design, din dorința de a făuri povești online unice pentru oameni.
Credem în design și în puterea acestuia de a îmbogăți experiența utilizatorilor.

Un utilizator fericit devine în majoritatea cazurilor un client, de aceea trebuie să recunoaștem importanța designului în lanțul marcă / client.
BOLD Web Design vă va crea drumul către lumea digitală cu un site web prietenos care vă va spune povestea într-un mod unic.

creativitate la doua jucari lego si o tastatura
corneliu-bold-web-design-studio

Corneliu

Little Bro
iulian-bold-web-design-studio

Iulian

Big Bro

Principiile care ne ghidează creativitatea

Creativitatea fundamentată pe profesionalism și claritate, ne permite să creăm experiențe digitale ușor de înțeles și greu de ignorat.

Puterea intuiției contribuie de asemenea la procesul de creație digitală, rezultând experiențe de brand memorabile, capabile să transforme percepția utilizatorilor și să consolideze legăturile dintre marcă și consumator.
Consumatorii de astăzi se uită la mărci/branduri pentru inspirație și îndrumare. Acesta este motivul pentru care ajutăm mărcile / brandurile să se întâlnească cu clienții în locul și momentul potrivit.

Promovarea unei persoane sau afaceri în mediul online, trebuie sa aibă la bază profesionalism și claritate. Împreună putem transforma prin creativitate frica generată de noutate în identitate vizuală generatoare de avantaje și câștiguri.

Realizarea paginilor web trebuie privită și înțeleasă în toată complexitatea ei. UI ( interfeța utilizatorului), UX (experiența utilizatorului), SEO (optimizare pentru motoarele de căutare), conținutul precum și partea de marketing online, toate contribuie la crearea unei identități online profesionale.

BOLD Web Design are grijă ca toate componentele unui site să fie abordate riguros și profesional pentru a obține cele mai bune rezultate.

Materializarea așteptărilor și dorințelor tale în ceea ce privește promovarea online prin intermediul unui site de prezentare, magazin online sau pagină de destinație (landing page) presupun parcurgerea câtorva etape, așa cum le-am schițat noi mai jos !

1

Împărtășește-ne intențiile

Spune-ne ce valori, principii și viziuni se află în spatele persoanei / mărcii / companie tale într-o discuție relaxată.

2

Făurim dorințele tale

Atunci când contopim dorințele tale cu ultimele tehnologii și cunoștintele noastre, rezultatul își va depăși așteptările.

 

3

Lansarea site-ului

Cu dedicare, pasiune și puțină magie îndrumăm ideile / mărcile animate de obiectiv către claritatea din online.